DOBRODOŠLI!

Več kot pet desetletji že spremljamo vaše potrebe in razvijamo rešitve, da bi pri vašem delu enostavneje dosegali še boljše rezultate.

Produkti

RUNWAY2246Pe

Univerzalne potniške stopnice z operaterskim mestom na platformi in električnima pogonskima motorjema s sistemom »torque vectoring« in rekuperacijo energije, ki zagotavljata daljšo življenjsko dobo in večjo učinkovitost ter ne zahtevata vzdrževanja. Baterije Li-ion omogočajo hitro polnjenje, več obratovalnih ciklov in ponujajo preprosto diagnostiko in nadzor nad delovanjem in obratovalnimi parametri. Površina stopnic je dobro osvetljena z LED-lučmi, zagotavlja zanesljiv oprijem in je zelo prijazna tudi do občutljive obutve, vključno z najbolj kočljivimi salonarji. Ročniki so integrirani v stranice stopnišča, natančna zasnova pa ne pušča vrzeli med stopniščem in vmesno platformo. Drsni pod platforme ni fiksno povezan s preostalo platformo, s čimer je možnost poškodbe letala izničena. LCD-zaslon na operaterskem mestu predstavlja izboljšanje uporabniškega vmesnika – s preprostimi in intuitivnimi nadzornimi simboli prikazuje relevantne podatke o trenutnem stanju stopnic, napotke in informacije ter omogoča hitro diagnostiko.

Modularna zasnova stopnic s široko paleto izbirnih možnosti omogoča, da stranka prilagodi stopnice po svojih željah in potrebah. Seznam možnosti vključuje streho z mehom proizvajalca Hübner, samodejno sledenje, stopniščno dvigalo za invalide in možnosti za pomoč pri dokiranju, vključujoč sistem ADPS po zahtevah IATA. Stranka lahko prilagodi stopnice, izbere barve po RAL-lestvici in določi velikost in položaj svojih logotipov.

Potniške stopnice so visokokakovosten proizvod tako po zasnovi kot po izdelavi, ponašajo se z oznako CE in so v skladu z vsemi relevantnimi EN-standardi in priporočili IATA.

Diagnostika
Električna rešitev
Energijsko samozadostne
Li-ion baterija
Baterija
Električni pogon
Podaljševalnik dosega
Solarni paneli
ADPS (Sistem za preprečevanje poškodb na letalu)
Dvigalo za invalidski voziček

Prijava na novice

Storitve

Izobraževanje

Izkoristite vse

Rezervni deli

Hitro in enostavno

Servis na terenu

Kjerkoli, kadarkoli

Nadgradnje

Izboljšanje

Imamo

rešitve

za vse vaše potrebe -

oz. lahko hitro najdemo nove.

Novice