DOBRODOŠLI!

Več kot pet desetletji že spremljamo vaše potrebe in razvijamo rešitve, da bi pri vašem delu enostavneje dosegali še boljše rezultate.

Produkti

RUNWAY2458Ce

Univerzalne potniške stopnice s kabino za operaterja in električnim pogonom lahko zaradi velikosti teleskopskega stopnišča oskrbujejo največji razpon letal. Električna pogonska motorja s sistemom »torque vectoring« in rekuperacijo energije zagotavljata daljšo življenjsko dobo in večjo učinkovitost ter ne zahtevata vzdrževanja. Baterije Li-ion omogočajo hitro polnjenje, več obratovalnih ciklov in ponujajo preprosto diagnostiko in nadzor nad delovanjem in obratovalnimi parametri. Površina stopnic je dobro osvetljena z LED-lučmi, zagotavlja zanesljiv oprijem in je zelo prijazna tudi do občutljive obutve, vključno z najbolj kočljivimi salonarji. Ročniki so integrirani v stranice stopnišča, natančna zasnova pa ne pušča vrzeli med stopniščem in vmesno platformo. Drsni pod platforme ni fiksno povezan s preostalo platformo, s čimer je možnost poškodbe letala izničena. LCD-zaslon na operaterskem mestu predstavlja izboljšanje uporabniškega vmesnika – s preprostimi in intuitivnimi nadzornimi simboli prikazuje relevantne podatke o trenutnem stanju stopnic, napotke in informacije ter omogoča hitro diagnostiko.

Modularna zasnova stopnic s široko paleto izbirnih možnosti omogoča, da stranka prilagodi stopnice po svojih željah in potrebah. Seznam možnosti vključuje streho z mehom proizvajalca Hübner, samodejno sledenje, stopniščno dvigalo za invalide in možnosti za pomoč pri dokiranju, vključujoč sistem ADPS po zahtevah IATA. Stranka lahko prilagodi stopnice, izbere barve po RAL-lestvici in določi velikost in položaj svojih logotipov.

Potniške stopnice so visokokakovosten proizvod tako po zasnovi kot po izdelavi, ponašajo se z oznako CE in so v skladu z vsemi relevantnimi EN-standardi in priporočili IATA.

Diagnostika
Električna rešitev
Energijsko samozadostne
Li-ion baterija
Baterija
Električni pogon
Podaljševalnik dosega
Solarni paneli
Kamera
ADPS (Sistem za preprečevanje poškodb na letalu)
Dvigalo za invalidski voziček

References:

Frankfurt Airport (DE)

Prijava na novice

Storitve

Izobraževanje

Izkoristite vse

Rezervni deli

Hitro in enostavno

Servis na terenu

Kjerkoli, kadarkoli

Nadgradnje

Izboljšanje

Imamo

rešitve

za vse vaše potrebe -

oz. lahko hitro najdemo nove.

Novice

Airport show Hybrid+

This year a Tips representative will be available online at the Airport Show Hybrid+ on 24–26 May 2021.